Ik maak andere keuzes

 

Hoi wil mij eerst even voorstellen:

Mijn naam is Marijse Schrijvers, ik ben 44 jaar, ben getrouwd met Pierre en heb 2 kinderen: Shana en Bjarne. Ik werk als verantwoordelijke voor de bakkerij in een groot warenhuis in Dilsen.

Ik ben bijna altijd met mijn gewicht bezig en heb al zoveel dingen geprobeerd maar ik hield het amper een week vol.

Tot ik met kerst een kaartje kreeg van mijn buurvrouw met daarin wat informatie over Cambridge.

Ze had zelf ook het dieet gevolgd en ziet er super uit.

Dus dacht ik waarom zou ik het niet eens proberen en nam onmiddellijk na de feest dagen goede voornemens. Ik ben met Cambridge begonnen en het ging super!

Vanaf de eerste week ging het al heel goed. Geen hoofdpijn, geen honger gevoel en zelfs een goed humeur en dat kon je bij mijn andere diëten niet zeggen.

 

Vlak na Pasen smste Wendy met mijn dochter Shana dat ze niet hoefde op te passen op haar dochter. Als antwoord stuurde Shana: kan ik dan wel nu een afspraak maken voor mijn mama want ze zit aan de chocolade eitjes. Ik wist hier niets van. Ondertussen stuurt Wendy mij een berichtje, wat ben je aan het doen?

Hoezo stuur ik terug. Kom eens aan het raam (we zijn buren). Dus ik loop naar het raam, staat zij met een opgeheven vingertje (lachend) naar mij te zwaaien. Ik heb meteen de zak met choco eitjes dichtgedraaid en vroeg aan Shana hoe wist ze dat? Maar ik hoorde haar in de keuken al lachen. We hebben toen even gepraat. Ik vond dat wel fijn. Als ze niet met haar vinger aan het raam had gestaan had ik de hele zak leeggegeten. Het is niet dat ik honger had, maar gewoon zin.

 

Wendy noemt mij al haar wandelend reclamebord. Overal waar ik kom maak ik reclame door verhalen te vertellen. Ik krijg ook veel positieve opmerkingen over hoe ik er nu uitzie en vertel dan mijn ervaring met Cambridge.

Bijvoorbeeld mij Miss Etam, er komt een dame bij de pashokjes naar mij toe en vraagt: mevrouw zeg eens eerlijk wat vindt u van dit kleedje? Het was een flodder jurk en zat voor geen kant. Dus ik vraag: weet je zeker dat je het eerlijk van mij wilt horen? Zij zegt nog: ja! Het is juist een tentzeil zei ik toen. Zo groot, doe eens iets strakkers aan. Maar daar ben ik te dik voor antwoordde ze. Toen zei ik dat ze dan Cambridge moest gaan doen, eerst had ik ook 4 maten meer! Ze wilde meteen weten hoe het werkte en waar dat was. Ik heb haar een kaartje gegeven en werd toen meteen op de andere kant van mijn schouder getikt om nog meer kaartjes! En nog 1 en nog 1 en nog 1!!!

Gelukkig maar dat ik er een voorraadje van had in mijn geldbeugel.

 

Op het tankstation ging ik betalen toen de verkoopster zei: wat zie je er goed uit, ben je zoveel afgevallen? Hoe heb je dat gedaan? Ik haar verteld en uiteindelijk ook een kaartje gegeven. Wederom aan alle kanten werd ik gevraagd voor kaartjes!

 

Tijdens mijn werk ontmoet ik natuurlijk veel mensen die ik bijna iedere week weer zie. Op een gegeven moment kwamen de vragen: wat ben jij aan het doen, je ziet er zo goed uit. Heb je daarmee dan geen honger, heb je daar echt genoeg aan? Ik vertelde dan mijn ervaringen. Dat je echt geen honger hebt, dat er alle vitamines en mineralen inzitten die je lichaam nodig heeft en dat de smaken heel lekker zijn.

 

Een paar maanden na mijn start kreeg ook mijn schoonzus interesse. Die had ook al alles geprobeerd, maar viel niet of nauwelijks af. Dus ze stopte altijd snel. Nu valt ze regelmatig af en ze is superblij! Nu ook al 2 maten minder! Haar schoonzus is dus ook maar gestart en daarna kwam haar dochter er nog bij! Zo zie je dat hele families diëten met Cambridge!

 

Ondertussen is mijn dochter ook gestart. En zij heeft ook al veel geprobeerd. Ook bij een diëtiste. Mocht niet veel eten had erge honger, maar viel ook niet veel af! Nu gaat het net als bij mij ook heel goed. Ze doet de 800 met avondmaaltijd. De eerste week zat ze tussen haar medestudenten die allemaal friet aan het eten waren en zij had haar shake! Dat vind ik erg knap voor een studente van 18 jaar!

Op donderdag hebben ze langer pauze en gaan ze allemaal naar de Quick, omdat ze niet alleen achter wil blijven gaat ze mee maar neemt haar reep!

 

Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met Cambridge! Ik heb geleerd anders om te gaan met eten. Ik heb daarbij een voorbeeld genomen aan mijn man, terwijl ik hem eerst altijd uitlachte als hij 3 frietjes liet liggen op zijn bord….

Ik maak andere keuzes, vroeger nam ik witte pasta, nu volkoren. Hetzelfde voor witbrood. Eet veel minder aardappelen en vlees, maar vul mijn bord rijkelijk met groente.

Ik doe geen dubbel beleg meer op mijn brood. Vroeger kon ik ook zo een half brood opeten, ik vond het zo lekker! Nu stop ik echt met 2 sneetjes. Wendy zegt ook: het blijft lekker, of je nu 2 sneetjes eet of een heel brood, maar als je kiest voor 2 sneetjes wordt je nooit meer zoals je was…

 

Inmiddels pas ik in maatje 38!

Het ging niet altijd even makkelijk, maar als ik al eens een dipje had stuurde ik mijn consulente Wendy een berichtje en zei pepte mij meteen op waarna ik weer zin kreeg om er mee door te gaan!

Wat ben ik blij dat ik mijn consulente zo dicht in de buurt heb en dat ze mij zo goed begeleid!

Bedankt Wendy!

 

 

Silhouet Coaching

Wendy van Hemert

Engelstraat 47

3630 Opgrimbie

T  06 11 56 60 43

E. info@silhouet-coaching.becoaching.be

Logo Silhouet Coaching
Logo Silhouet Coaching
Logo Silhouet Coaching