Door een leuk intake gesprek wilde ik onmiddellijk starten!

 

Hoi,

Mijn naam is Pietro Vargiu , 42 jaar en kom uit Genk, heb een vriendin Kristel , een zoontje Luigi en we zijn in blijde verwachting van een ukkie.

 

Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt op vlak van mijn gezondheid o.a. motorfietsongeluk, maagbreuk, rugoperatie en ga maar voort. Met gevolg dat er weinig mogelijkheid meer was om te sporten ( oa Capoeira). En de kilootjes kwamen er maar langzaamaan bij. Vorig jaar heb ik dan het Atkinsdieet gedaan voor enkele maanden en was dan ook veel kwijt, maar door maagproblemen ben ik hier mee gestopt en natuurlijk nog meer terug aangekomen. Mijn groot probleem waren dan ook de tankstations ( Snickers, Nuts, Kroketjes, gehaktballen enzovoort) en het feit dat ik enorm graag kook. Vooral mijn traditionele Sardische keuken. Met veeeeel pasta en zware vleesgerechten… en dan nog de biertjes.

 

Door een bezoek bij mijn dokter in natuurgeneeskunde ( Dr Helmes ) te Brunssum hoorde ik van het Cambridgedieet. Hij zelf was er een hoop kilootjes mee kwijt geraakt en hij had geen last van het jojo-effect. Dus ben ik op zoek gegaan naar een consulente in de buurt. Ben dan bij de toffe Wendy in Opgrimbie terecht gekomen. Door een heel leuk intakegesprek wilde ik onmiddellijk starten.

 

Ik koos voor het Cambridge 800 dieet met shakes en een zelfbereide maaltijd van 400 Kcal. En dit lukt goed , alleen de eerste twee dagen trilde ik wat op mijn benen omdat ik te lang wachtte met mijn shakes te drinken. Daarnaast drink ik ongeveer 4 liter water per dag. Voor het dieet moest ik ook al veel drinken omdat ik maar 1 nier heb. Dus dat ging al goed . Mijn grootste probleem is mijn chocolade verslaving en natuurlijk de pasta hahahaha. Maar door alles goed op te zoeken in onder andere het Calorienboekje ( dat je voor een paar knaken bij de consulente kan kopen) ben ik heel veel gerechten tegengekomen die door de juiste combinatie enorm lekker zijn!! Ik zal in de toekomst enkele recepten uitschrijven zodat geïnteresseerden er gebruik van kunnen maken.

 

Na drie dagen was ik enorm verbaasd dat ik ‘s morgens een telefoontje kreeg van mijn consulente Wendy om te vragen hoe het met me ging. Is een heel leuk gevoel dat je weet dat je er niet alleen voor staat. En je kan er met alle vragen rond het dieet terecht!!! Echt leuk.

 

Zit nu in mijn derde week en de kilo’s gaan er goed vanaf. Ik heb al 2 kledingmaten minder!. Ennog 2 maten te gaan. Overmorgen moet ik terug wegen, kan haast niet wachten……

Tot de volgende…….

 

 

 

Silhouet Coaching

Wendy van Hemert

Engelstraat 47

3630 Opgrimbie

T  06 11 56 60 43

E. info@silhouet-coaching.becoaching.be

Logo Silhouet Coaching
Logo Silhouet Coaching
Logo Silhouet Coaching